2019-09-30 05:24:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Pénzügyi harcok keseríthetik ezt a napot

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz az ön hetedik sorsterületén átutazva kvadrátot alkot a Plútóval. Partnerével szenvedélye forró, de a féltékenység és a birtoklásvágy annyira erős most önök között, hogy a kívülállók is szinte tapintani tudják az indulatokat. Ebben az időben nem ajánlatos új kapcsolatot létesíteni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az Uránusz és a Hold az ön első és hetedik sorsterülete között feszül, ez bizony hatalmi harcokat jelez a párkapcsolatában. Jelenleg bizonyos szakításra utaló jelek láthatóak, de a döntés az önök kezében van! Pénzügyi harcok is keseríthetik ezt a napot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Önnek most a Hold-Uránusz szembenállás a hatodik sorsterületet érinti a Skorpió jegyében, ez felfázást, hölgyeknél nőgyógyászati panaszokat jelezhet. Cickafarkteával orvosolhatja a tüneteket.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Uránusszal szembenállást alkot az ön ötödik sorsterületén. Valószínűleg kedvesével az elképzelt program megváltoztatására kényszerül, az ütemezés nem valósul meg. Néha az elektromos készülékek vagy az időjárás is módosíthatja a terveket ennél a bolygóállásnál.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön harmadik sorsterületén átutazó planéták üzleti szempontból olyan erős befolyást gyakorolnak a tárgyalásaira, kereskedelmi tevékenységeire, hogy a siker garantált. A mai tranzit különösen kedvező a nyilvános beszédre vagy az ötleteinek bemutatására.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A tárgyalásaival komoly előmenetelt tud biztosítani cége számára. Főnökei számon tartják, hogy ez önnek volt köszönhető, és a megfelelő időben honorálni fogják.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz kvadrátot alkot a Plútóval a negyedik sorsterületen, valószínűleg a szüleivel vagy családjával lesz némi összetűzése az anyagiak miatt. Lehet, hogy ön szeretne lakást cserélni, de ehhez kellene a szülei segítsége, ám ők nem értenek önnel egyet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Testvéreivel, vagy szomszédjaival most dúl a háború, közös tulajdonú ingatlanon nem tudnak most megegyezni, lehetséges, hogy nem eladás, hanem felújítás került szóba. Az ingatlan régi és valóban nincs jó állapotban, próbálják kitalálni a legjobb megoldást.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önnek ingatlan témában nem lesz akkora szerencséje, mint amit elvárt volna, eladni vagy venni szeretett volna. Egy barátjában is csalódhat. Ne szomorkodjon emiatt, a későbbiekben tudja, hogy nem számíthat rá.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kiváló nap a mai értékesítésre, promócióra és marketingre. De ugyanannyira megfelelő alkalom a szórakozáshoz, a társasági eseményeken való részvételre. Most könnyebb kapcsolatot létesítenie a hasonló gondolkodású emberekkel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Uránusz-Hold szembenállás miatt néhány kisebb változást kell végrehajtania munkájában, és a munkára szánt idő elrabolja most önt a családjától. Bármilyen meglepő, de most önnek hiányolja szeretteit, és emiatt a hangulata lázadó vagy ellentmondásos lehet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Jó hangulatban van, és optimistán látja a jövőjét, élvezi az önt támogató emberek segítségét. Itt az ideje egy új projekt indításának!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: